Dakopbouwen

Vooral voor woningen met een plat dak is een dakopbouw een goede en relatief goedkope manier om extra ruimte te creeeren, omdat hiervoor geen extra fundering noodzakelijk is.De werkwijze van Bouwbedrijf Glazenburg, met door onszelf geprefabriceerde houtskeletelementen, is voor een dakopbouw bij uitstek geschikt.

De onderdelen worden voor het overgrote deel gemaakt in onze werkplaats, onder constante en optimale omstandigheden. De elementen kunnen vervolgens snel geplaatst worden met onze eigen hijskraan. Door de gedetailleerde voorbereiding kost de afwerking ter plaatse minder tijd.

Dit alles betekent dat het dak maar kort open hoeft te zijn, waardoor de overlast voor de opdrachtgever beperkt wordt. Bovendien heeft deze efficiente werkwijze een gunstige invloed op de prijs.

Door toepassing van specifieke materialen kan de opbouw desgewenst geheel onderhoudsvrij geleverd worden. Ieder ontwerp is mogelijk, varierend van eenvoudig tot meer complexe combinaties van houtbouw met glas- en staalconstructies.