Nieuwbouw

Het laten bouwen van een nieuwe woning is een belangrijke stap in een mensenleven. Vertrouwen in de aannemer die de bouw voor u gaat uitvoeren is daarbij cruciaal. Het kost allemaal tenslotte gewoon veel geld, en daarnaast gaat het vaak om het realiseren van een lang gekoesterde droom. En tussen droom en daad staan, zoals wij weten, wetten in de weg en praktische bezwaren.


Bouwbedrijf Glazenburg kan u in dit proces als geen ander terzijde staan, met jarenlange ervaring en een persoonlijke benadering. Vanaf de allereerste aanzetten voor een ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering van de woning blijven wij met elkaar in gesprek. Er is gedurende de hele rit sprake van open overleg en ruimte voor tussentijdse aanpassingen, als u dat wilt.

Het contact met het bouwproces wordt voor u nog groter als u ervoor kiest om (gedeeltelijk, en uiteraard in overleg) zelf mee te gaan werken! Maar ook als u er de voorkeur aan geeft alles door ons te laten uitvoeren is de verwezenlijking van uw woning bij ons in goede handen.